Gezondheidscentrum 'De Weme', Menaam is geopend op:
iedere werkdag van 08:00 uur - 17:00 uur
Telefoonnummer:
0518-700250
Telefoonnummer: 0518-700250
Geopend op: iedere werkdag van 08:00 uur - 17:00 uur

Klachtenformulier

Heeft u een klacht over onze praktijk?

Huisartsenzorg is mensenwerk waarbij helaas soms misverstanden ontstaan en fouten worden gemaakt.

 

Wij stellen prijs op uw zorgvuldig commentaar om de kwaliteit van de zorg en service-verlening te bevorderen. De medewerkers van huisartsenpraktijk 'De Weme' vinden het belangrijk dat u ons vertrouwt en willen ons werk graag professioneel uitvoeren.

 

Als u een klacht heeft, vragen wij u dit in eerste instantie met de desbetreffende persoon te bespreken. Op die manier kunnen wrevels en misverstanden het beste worden opgehelderd. Ook fouten kunnen het beste op een open manier met de direct betrokkene worden besproken.

 

Mocht u er met betrokkene niet uitkomen dan kunt u een klacht indienen. Dit kunt u doen door het klachtenformulier in te vullen en in te leveren. Het klachtenformulier ligt in de wachtkamer of kunt u opvragen bij de assistente. U kunt tevens via onderstaand formulier uw klacht indienen.

Eén van de huisartsen neemt uw klacht dan in behandeling. De huisarts of een andere medewerker kan u bellen als de klacht nog niet geheel duidelijk is. Daarna geven we telefonisch of via een afspraak op de praktijk een reactie op uw klacht. Wij streven ernaar om uw klacht uiterlijk binnen één week in behandeling te nemen en af te ronden.

 

Bent u daarna nog niet tevreden? Dan kunt u altijd een schriftelijke klacht indienen bij de onafhankelijke Klachtencommissie in onze regio waarbij de huisartsenpraktijk is aangesloten: Klachtencommissie Huisartsen Noord-Nederland, Postbus 216, 9400 AE, Assen, telefoonnummer: 0592-243865, wwwskhnn.nl

 

 

 

 

Voornaam:
Achternaam*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Email*:
Uw klacht*:

Verificatie*
Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.