Gezondheidscentrum 'De Weme', Menaam is geopend op:
iedere werkdag van 08:00 uur - 17:00 uur
Telefoonnummer:
0518-700250
Telefoonnummer: 0518-700250
Geopend op: iedere werkdag van 08:00 uur - 17:00 uur

NLP coaching

 

 

Coaching past goed bij het nieuwe denken over gezondheid. Je kunt zelf veel doen om weer gezond te worden en gezond te blijven. 

 

Gezond worden is in balans komen, weer optimaal gebruik maken van je mogelijkheden en positief, oplossinggericht aan de slag gaan om zelf je problemen op te lossen en je doelen na te streven. Nieuwe manieren vinden voor het omgaan met belemmerende gevoelens en overtuigingen. Kijken wat jezelf kunt doen om weer actief en positief te worden en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Zowel in je werk of opleiding als privé.

 

Matthijs Vleugel van Educa Ego kan u daarbij coachen. Hij maakt daarbij gebruik van zijn jarenlange ervaring in training en coaching in de beroepskeuzesector, verslavingszorg en het onderwijs. Bij uw coaching  gebruikt hij oefeningen uit het Neuro Linguïstisch programmeren (NLP) en oplossingsgericht begeleiden. Hoe dat precies in zijn werk gaat kunt u lezen op de website van zijn coaching praktijk, www.educa-ego-nlp-coaching.nl

 

Vaak onderschatten we de mogelijkheden van ons zelf om iets aan onze situatie te veranderen. Educa ego nodigt u uit, in het gezondheidscentrum De Weme, om met een eerste gratis coaching gesprek daarmee een begin te maken.

 

Meer informatie vindt u op de website van Educa Ego : www.educa-ego-NLP-coaching.nl

Matthijs Vleugel, tel. 06-29326263